Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

3/6 2013 - Nyhedsbrev juni 2013

Nyhedsbrev juni 2013

Sarah fra Estate Coffee skal til VM i Cupping i Nice

Vores dygtige barista Sarah Lindqvist fra Estate Kaffebar har vundet DM i cupping (kaffe-smagning) og skal repræsentere Estate Coffee og Danmark ved VM i Nice i Frankrig ultimo juni i år. Cupping konkurrencen går ud på at demonstrere hurtighed, talent og nøjagtighed i at skelne mellem smagsforskelle i specialkaffer.

Stort tillykke til seje Sarah!


Læs mere om Sarahs deltagelse og find ud af hvad konkurrencen helt præcist går ud på lige her!

Smagen af sommer: brug Meyers lækre olier og eddiker til din grillsæson!


Grillsæsonen er atter kommet til landet med sommerens sol og varme. Brug Meyers smagfulde dressinger, olier og eddiker til at pifte de sprøde, grønne sommersalater ekstra op, mens du tænder for grillen. 

Prøv også denne sommerlige opskrift med nye danske kartofler.


Kartofler med løvstikkesalsa

6-8 pers tilbehør eller antipasti:

1 kg nye kartofler
75 g pinjekerner
200 g brødkrumme løvstikke
ca. 1/2 dl MEYERS olivenolie
ca. 1/2 dl MEYERS æbleeddike
salt og peber

Skær de nye kartofler i skiver af 5-6 mm. Blancher 6-7 minutter til kartoflerne er sprød-møre, i vand kogt op med løvstikkestilkene og derefter tilsat salt. Kartoflerne hældes i sigte og så straks ud på fad.

Rist pinjekernerne på en tør pande. Riv det gamle brød. Hak løvstikkebladene. Flere end du tror. Blandes med olivenolie - mindre end du tror og eddike. Smag til med salt og peber. Hældes udover kartoflerne. Hæld evt. også ekstra olivenolie udover.

Overskydende salsa kan gemmes til næste dag og egner sig i øvrigt fint til at jævne en tomatsauce med.Lad dig friste af Meyers interessante udvalg af dressinger, olier og eddiker her!

Månedens kaffe

Juni måneds Estate Coffee kaffe er den fyldige Valparaiso fra Acatenango i Guatemala.

Finca Valparaiso ligger 1.524 moh på Blamjuyú-bjerget i Acatenango Valley i Guatemala. Ernesto Perez er agronom og 7. generation på farmen. Han kombinerer familietraditioner med nye trends og kæler særligt for farmens to højstbeliggende marker, som er reserveret til Estate Coffee Copenhagen. De to microlot er nabomarker og god klassisk Guatemala kaffe. Alligevel har de hvert sit distinkte slutudtryk. Resultatet er en særdeles fyldig kaffe med en god tyngde. Kaffens dynamik balanceres af en elegant syrlighed og noter af letbitre citrusfrugter i eftersmagen.
 
Vores barista Jonas Astrup var i marts måned på Direct Trade besøg på Valparaiso kaffefarmen i Guatemala.


Læs hele Jonas' spændende rejsebeskrivelse her!

Månedens chokoladeopskrift

 
Sommeren er over os, og de søde danske sommerbær titter allerede frem i butikkerne.

Derfor har vi valgt, at junimåneds opskrift skal være denne friske jordbærdessert med Ivoire 35% hvid chokolade fra Valrhona brugt i en let og fløjlsblød creme med et twist af citron, vanilleprikker og citrontimian.
 Find opskriften lige her.. Prøv den!