Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

3/7 2013 - Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013

Et smugkig ind i Brasiliens frodige kakaoland

I juni rejste vi på tur til regnskoven i Brasilien for at besøge AMMA Chocolate og opleve, hvordan den økologiske gourmet chokolade skabes fra kakaotræ til chokoladeplade. 
Det var fortryllende at møde manden bag AMMA, Diego Badaró, midt i hans kakaounivers i plantagen og på hans chokoladefabrik. Diegos mission er at skabe en sublim økologisk chokolade, som byder på en magisk ren smagsoplevelse, der samtidig er med til at bevare naturen og regnskovens frodighed gennem dyrkning af kakaotræer.
Der kommer snart et spændende skriv samt video og billeder fra turen på hjemmesiden. Glæd dig!


Se det lækre sortiment af AMMA chokolade lige her!

Drik din Estate Coffee cappuccino i en KeepCup

Tag forbi vores Estate Kaffebar og få din cappuccino to-go i en lækker Estate KeepCup, som findes i flere fine farvekombinationer og kan købes på kaffebaren.
Så kan du nyde din kaffe i sommersolen! 


Læs mere om Estate Kaffebar og se åbningstider her!

Månedens kaffe

Månedens kaffe i juli er den fyldige og sødmefulde økologiske JAZ de Rio Coco fra Madriz i Nicaragua.
 
JAZ er en forkortelse for kaffekooperativet Jose Alfredo Zeledon, som ligger i 1.150 moh i det naturskønne San Juan de Rio Coco i bjergene i det nordlige Nicaragua. Kooperativet har i en lang årrække produceret kaffe, som udmærker sig blandt de 50 bedste kaffer i Nicaragua. Kooperativet drives af en stærk bestyrelse i konsensus med navnkundige Formand Edmundo Lopez i spidsen. JAZ anvender Caturra og Rød Bourbon. To Arabica kaffetræer som spiller dynamisk godt sammen. Vi har mellemristet bønnerne for at betone kaffens naturlige karakter: God fyldig kaffe med fløjlsblød syrlighed og noter af chokolade og karamel. Medium styrke.

Se alle vores Single Estate kaffer her!

Månedens opskrift

Juli måneds opskrift er en fløjlsblød, cremet og luftig chokolademousse lavet på Manjari 64% fra Valrhona. Den er toppet af med blåbær og ristede hasselnødder, som bidrager med et sommersødt og frisk modspil samt lidt knas til smagsoplevelsen.
Lav den selv - den er super lækker!Find opskriften lige her!