Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

3/7 2013 - Nyhedsbrev juli 2013 - Månedens kaffe

Nyhedsbrev juli 2013 - Månedens kaffe

Rettelse: Juli måneds kaffe er den brasilianske Sertão

En lille rettelse til nyhedsbrevet som I modtog tidligere i dag. Vi beklager, at vi har fremhævet Jaz fra Nicaragua som juli måneds kaffe. Den rigtige månedens kaffe er rent faktisk den komplekse og sødmefulde Sertão Estate fra Carmo do Minas i Brasilien. Jaz og Sertão er begge utroligt lækre smagfulde Single Estate kaffer. Her kan I blive lidt klogere på brasilianske Sertão.
 
Sertão Estate ligger i Carmo do Minas med et terroir som forguder kaffe, i en lille bjergkæde begunstiget med regn på de rigtige tidspunkter. Sertão er en familiefarm med over 100 års erfaring. Familien har udover kaffe stor succes med kvægdrift, Girolando Cattle. Efter rundrejse og intensiv cupping har ESTATE COFFEE kåret denne enkeltmarkskaffe til årets Brasil kaffe. Sertão Estate har opnået finaleplacering i Cup of Excellence Brasil otte gange. Estate Enkeltmarkskaffen, Lot 617b, er Yellow Bourbon arabica dyrket 1.300 moh. Finmasket håndplukning med opsamling på dug, så kaffebærrene ikke rammer jorden er med til at sikre topkvalitet. Pulped Natural fermentering frembringer optimal fylde og stor sødme.

Se alle vores Single Estate kaffer her!