Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

2/8 2013 - Nyhedsbrev august 2013

Nyhedsbrev august 2013

Kom til Kaffe- og Chokoladesmagning

KENYAKAFFE I POSTEVAND OG KILDEVAND - og chokolade fra den brasilianske regnskov PÅ COPENHAGEN ROASTER
 
Kan man smage forskel på kaffe, hvis man brygger den med to slags vand? Hvis man bager samme chokoladekage i to udgaver med forskellige kakaoprocenter, smager de så forskelligt?
 
Svarene på ovennævnte spørgsmål får du lov til at smage dig frem til, når Chokolade Compagniet inviterer dig med til en smagfuld og interessant aften i kaffens og chokoladens tegn på vores mikroristeri i Valby. Arrangementet inkluderer en goodiebag, så kaffe- og chokoladeoplevelserne kan fortsætte hjemme hos dig
 
HVOR: Copenhagen Roaster, Gammel Køge Landevej 22, Bygn. V /indkørsel via Vigerslev Allé HVORNÅR: Torsdag den 29. august 2013 kl.17.00-19.00 ARRANGØR: Chokolade Compagniet PRIS: 295,- / inkl. en goodiebag

Læs mere og find ud af, hvordan du tilmelder dig her!

På besøg hos AMMA i Brasilien

Hvordan ser en kakaoblomst ud? Er AMMAs kakaobønner virkelig lilla indeni? Og hvad sker der egentlig, når kakaobønnerne ankommer til AMMAs chokoladefabrik?

Få svarene samt mange flere chokoladehistorier og smukke billeder fra besøget på AMMAs kakaoplantage midt i den brasilianske regnskov og på chokoladefabrikken i Salvador her!

Månedens kaffe

Månedens kaffe i august er den friske og sødmefulde espresso Tres Flores

Tres Flores er gourmet øko espresso komponeret af grønne bønner dyrket i Fairtrade-certificerede single coops, hvor farmerne daglig har fokus på kvalitet. Derfor betaler vi extra premium udover Fairtrade-tillæg.
  Mellemristet på espressoskalaen. Ren i smagen. Medium fylde, livlig og sødmefuld espresso kaffe.
Espresso Tres Flores er perfekt til økologisk caffe latte. Kan også brygges på stempelkande som god kraftig kaffe.
  For at holde et konstant højt niveau, justerer vi løbende de kaffer, som indgår i Tres Flores Espresso.

Lige pt. består Tres Flores af Las Gravilias fra Costa Rica (50%), Yirgacheffe fra Ethiopien (17%) og Segovia fra Nicaragua (33%)

Læs mere om espressokaffen og se vores Single Estates her!

Månedens opskrift

Dulcey Rocky Roads

Til børn og barnlige sjæle.

Det her er knasende sprøde og lidt seje stykker til børn og barnlige sjæle. De er eventyrligt lækre! Den blonde Dulcey chokolades karamelliserede smag med en snært af salt og smørbagte kiks går super godt sammen med de søde marshmallows og sprøde puffede ris.

Find opskriften lige her!