Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

9/9 2013 - Nyhedsbrev september 2013

Nyhedsbrev september 2013

Månedens kaffe

September måneds kaffe er den balancerede og fyldige Finca Filadelfia fra Guatemala.
 
 
Finca Filadelfia er beliggende i Guatemalas centrale højland omkring den tidligere hovedstad, Antigua. Farmen oprindelse kan dateres tilbage til 1874, og er i dag drevet af efterkommer, Robert Dalton.
Under Estate Coffees besøg i landet i april 2013, udmærkede denne kaffe sig blandt mange, ved smagninger. Kaffen er fra en enkeltmark, kaldet La Cupula. Her står kaffetræer af typen Bourbon planet med rødder solidt i den rige vulkanske jord minimum 1.650 m.o.h.
I kombination med eksponering af sol, temperaturforhold, nedbør og rette efterhøstbehandling, er denne kaffe en udtryksfuld og værdig ambassadør for klassisk Guatemala- kaffe: fyldig, ren og balanceret med en distinkt syrlighed.

Læs mere om vores Single Estate kaffer her!

Månedens opskrift

Brigadeiros

Blot 3 ingredienser skal der til for at kreere disse brasilianske chokoladetrøfler, også kaldet Brigadeiros.

1 plade AMMA 100%, 1 dåse kondenseret mælk samt kakaonibs.
De er super simple at lave og smager fortryllende. Der er en perfekt balance mellem den fløjsbløde trøffel og de knasende sprøde nibs.

Find opskriften lige her!

Valrhonas Dulcey i forening med Lakritsfabriken

Chokolade og lakrids er efterhånden blevet et anerkendt makkerpar i det søde køkken. Vi har fundet ud af, at Valrhonas lækre blonde chokolade Dulcey går perfekt hånd i hånd med lakridsgranulat fra Lakritsfabriken.

Smelt og temperér den blonde chokolade og tilsæt lakridsgranulat til sidst, inden chokoladen afkøles.
 
Så simpelt og lækkert. Prøv selv derhjemme!

Læs meget om svenske Lakritsfabriken her!

En vellykket kaffe- og chokoladesmagning på Copenhagen Roaster

Torsdag den 29. august afviklede vi en spændende kaffe- og chokoladesmagning på vores Mikroristeri Copenhagen Roaster i forbindelse med Copenhagen Cooking.

En masse kaffe- og chokoladeglade mennesker var mødt op for at høre om kaffens og chokoladens univers og for at være med til at afgøre, om man kan smage forskel på de kenyanske Estate Coffee kaffer, når de brygges på henholdsvis postevand og kildevand. Det kunne man! 

Vi smagte også på AMMA Chocolates fire chokolader på 60%, 75%, 85% og 100%. Arrangementet blev afsluttet med to chokoladekager bagt på henholdsvis AMMA 60% og AMMA 85%.