Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

1/11 2013 - Nyhedsbrev november 2013

Nyhedsbrev november 2013

En aften med Estate Coffee kaffecupping

Har du lyst til at lære, hvordan man smager på kaffe? Så kom med til kaffecupping på Estate Kaffebar sammen med Jonas Astrup den 26. november fra 18.30-20.00. Jonas er specialestuderende i fødevarevidenskab og har en passioneret interesse for og stor viden om kaffe. Han er også barista og har tidligere på året været i Guatemala på Direct Trade rejse for at besøge kaffefarmen Finca Valparaiso. Jonas lærer dig at cuppe kaffe, mens han fortæller om kaffens interessante rejse fra jord til bord. 

Du kan tilmelde dig og læse mere lige her!

Månedens opskrift

Sund chokolade spread med AMMA
 
Nu behøver du aldrig mere at sige nej til chokoladepålæg til dig selv eller
ungerne – her er den sunde version.
 
Det aromatiske og bløde smørepålæg er blevet foræret fint knas i form af kakaonibs, og det er velegnet på morgenbrødet, yoghurten eller pandekager. Man kan sågar smørre det på en kage.

Find opskriften lige her!

Månedens kaffe

November måneds kaffe er den økologiske, mørkristede og kraftige Las Gravilias fra Tarrazu, COSTA RICA.

 Fabrizio Marins farm ligger 1.500 moh ved landsbyen Frailes, der er indgangsporten til Tarrazu fra San Jose siden. Tarrazu er høje bjerge med et perfekt mikroklima til kaffedyrkning, ofte betegnet som værende for kaffen, hvad Bordeaux er for vinen. Las Gravilias er opkaldt efter Gravileas skyggetræerne, som sikrer tilpas sol og dermed høj kvalitet i kaffen. Man dyrker Arabica typen, Caturra. Under vores Direct Trade besøg var Fabrizio i gang med høsten, og hans mark var klart den mest frodige i området. Dejligt ved selvsyn at konstatere økologiens skønhed fra korn til kop. Kraftig fuldendt kaffe med sødmefulde frugtige toner.

Læs mere om alle Single Estate kafferne her!

Årets kunstjulekalender fra AMMA Chocolate

Midt i den brasilianske regnskov gror kakaotræet, og lige dér er manden bag økologiske AMMA Chocolate, Diego Badaró, i sit es. Diego producerer chokoladen af kakao fra egne økologiske kakaoplantager i delstaten Bahia, og han lever og ånder for naturen, hvis fine frodighed han bevarer gennem den økologiske dyrkning af kakaotræerne. Kakaotræet er derfor også motivet på denne eksklusive kunst-julekalender, som Chokolade Compagniet lancerer i samarbejde med AMMA og den anerkendte brasilianske kunstner Luiza Olivetti.

Julekalenderen indeholder af 24 carréer med AMMA 60%, 75% og 85%.

Læs mere om den økologiske AMMA chokolade fra regnskoven i Brasilien her!