Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

2/1 2014 - Nyhedsbrev januar 2014

Nyhedsbrev januar 2014

NUTE på Facebook

Vores nye NUTE er kommet på Facebook!

Hvis I har lyst til at lære teerne bedre at kende, finde inspiration samt få opskrifter lavet med NUTE teerne, så "like" endelig siden og del den gerne med jeres venner.

Klik her for at komme til NUTE's facebook fanside.

En gave til Coffee Kids

På Roskilde Festival 2013 stod Estate Coffee, La Marzocco og en gruppe baristaer fra Estate Kaffebar bag en Pop Up Kaffebar bag Orange Scene.

I løbet af festivalen købte musikerne og medarbejderne på Orange Scene i alt 1000 kopper kaffer. Kaffe, maskiner og arbejdsindsats blev sat frivilligt til rådighed af henholdsvis Estate Coffee, La Marzocco og Estate Kaffebar, og derfor kunne omsætningen på 10.000 kr. ubeskåret doneres og er netop blevet overrakt til Coffee Kids.
Coffee Kids er en non-profit organisation, som støtter uddannelsesprojekter for børn i landdistrikter i kaffeproducerende lande.

Pop Up Kaffebaren vender tilbage til Orange Backstage i 2014!


Læs mere om Coffee Kids her.

Drik en Mochaccino på Estate Kaffebar


Skyd 2014 i gang med en lækker Mochaccino, som består af varm Valrhona chokolade, espresso, kanelsirup og stødt kanel.

Den er ganske vanedannende!

Smag den på Estate Kaffebar.

Månedens kaffe


Januar måneds kaffe er den sødmefulde og frugtige Kangocho

Kangocho, Kenya AA Top, Nyeri, Kenya
 
Kangocho er et ekstremt kvalitetsorienteret kooperativ med perfekt mikroklima til kaffe. Deres opskrift på en god kaffe er organisk, rig rød, vulkansk jord 1.600 moh, samt færre træer pr. ha, som giver god mulighed for pleje.

Kaffen er lysristet med en speciel slowroastprofil for at undgå bitterhed og samtidig understrege kaffens renhed og frugt.
Den har en elegant frugtig syrlighed, der balanceres af tung sødme, samt en intens aroma med noter af abrikos.


Læs mere om alle Single Estate kafferne her!

Månedens opskrift

Cookies med Dulcey og hasselnødder
 
Kickstart det nye år med en portion knasende sprøde cookies med hasselnødder og den blonde Dulcey 32%, der byder på en karamelliseret smagoplevelse, som smelter på tungen og har en fin snert af salt.
Find opskriften her!