Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

1/4 2014 - Nyhedsbrev april 2014

Nyhedsbrev april 2014

April måneds nyhedsbrev byder på..

  • Mød os på Valrhona standen i Magasin Kgs. Nytorv hele uge 14 og kom med til chokoladesmagning
  • Estate Coffee Kaffebar flytter til Meyers i Lyngby
  • Månedens kaffe: Rio Verde
  • Påskeopskrifter med Valrhona

Mød os på Valrhona standen i Magasin Kgs. Nytorv hele uge 14 og kom med til chokoladesmagning

Kig forbi undertetagen i Magasin Kgs Nytorv hele uge 14, hvor vi i anledningen af påskens komme har en Valrhona stand, som bugner af kulørte påskeæg og andre chokoladelækkerier.

I dag, tirsdag 1. april, afholder chokoladebloggeren Anne au Chocolat to lækre Valrhona chokoladesmagninger kl.16 og 18 i Magasin. Og på lørdag den 5. april laver hun chokoladesmagninger for børn kl.11 og 13. Det koster 50 kr at deltage.
 
 

Læs mere om chokolade events og køb billet her!

Estate Coffee Kaffebar flytter til Meyers i Lyngby

Estate Kaffebar er flyttet til Lyngby, hvor vi i samarbejde med Claus Meyer driver mikroristeri og kaffebar i Meyers Lyngby (på pladsen bag Magasin). Udover servering af V60 brygget enkeltmarkskaffe og Estate Espresso baserede kaffedrikke kan man også opleve live ristning og kaffekurser på stedet.

Vi åbnede ESTATE Kaffebar på Gammel Kongevej sommeren år 2000 og har i løbende samarbejde med et entusiastisk og fagligt stærkt barista team formået at skabe en kaffebar, der har serveret mange elegante kaffeoplevelser til gæster og samtidig har skabt respekt hos anmelderne. Undervejs er det også blevet til flere Danmarksmesterskaber kronet med et Barista Verdensmesterskab i 2006.

Ny mand i baren Nick Rasmussen har været stamkunde i mange år og har efter at have testet livet som selvstændig barista i Min nye Kaffebar på Vesterbro fået lyst til at drive en større kaffebar. Nick er en 24/7 mand og vil selv være i Kaffebaren det meste af åbningstiden. Han fortsætter med fokus på kvalitet og Estate Coffee.

Venlige kaffehilsner

Søren Sylvest

Direktør

Månedens kaffe: Rio Verde

April måneds kaffe er den fløjlsbløde og milde Rio Verde fra Sul de Minas i Brasilien.

Rio Verde er Estate Coffees egen højtbeliggende mark med 30 år gamle Arabica Yellow Bourbon træer kendt for deres sødmefulde kaffebønner. En klassisk kaffefarm hvor man dyrker kaffe på halvdelen af arealet, og resten anvendes til skov- og kvægdrift. Rio Verdes kaffetræer blev præmieret med udmærkelsen ‘Cup of Excellence’ i 1999. Vi har valgt at mellem/mørkriste den vaskede Bourbon kaffe, så den får et fløjlsblødt og storladent udtryk i munden.
Rio Verde har en delikat fylde, og dens uhyre fine aromaer henleder tankerne på ahornsirup, pecannødder og mørk chokolade.

Få et større kendskab til alle vores Single Estate kaffer ved at klikke her!

Påskeopskrifter med Valrhona

Forkæl familien, vennerne og dig selv ved at servere lækre påskeopskrifter med påskechokolade fra Valrhona.

- Chokoladereder med vagtelæg i chokolade

- Syrligt søde citronmuffins med en frisk og fløjsblød hvid chokolade creme
 
- Semi-freddo is med knasende påskeæg

Find opskrifterne her og gå i det søde køkken allerede i dag!