Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

11/6 2014 - Nyhedsbrev juni 2014

Nyhedsbrev juni 2014

Månedens kaffe: La Minita

Juni måneds kaffe er den fyldige La Minita fra Tarrazu i Costa Rica. Den byder på sødlige frugtnoter, mandarin og en "clean cup" smagsoplevelse med perfekt balance mellem syrlighed og dyb sødme.

Minita betyder lille guldmine. Plantagen er 300 ha og ligger i 1800 moh. Bill McAlpin har med stor viden og energi udviklet sin plantage til en af de højst respekterede i verden. I skyggen af omhyggeligt bevarede oprindelige træer og andre velegnede skyggetræer som Poro-træet, dyrkes arabica variteterne Caturra, rød og gul Catuaí samt Híbrido. I månederne december til februar håndplukkes de modne bær, hvorefter de gennemgår en unik efterhøstbehandling med talrige kvalitetssorteringer. Kun de bedste 25% af bønnerne godkendes til appellationen Single Estate La Minita. Vi har mellemristet bønnerne, hvilket giver en præcis og ren kaffesmag – Clean Cup. En af verdens absolut bedste kaffer!

Lær alle vores Single Estate kaffer bedre at kende ved at klikke her!

Lav en lækker ice tea med NUTE

Sommeren er skudt i gang og hvilken bedre måde at fejre det på end med en læskende, iskold og aromatisk koldbrygget ice tea? Her har vi brygget Strawberry & Camomile fra NUTE og puttet lidt friske jordbær i lige inden servering.

Find opskriften og få inspiration til andre opskrifter på ice tea her!

Grill med Heiberg

Morten Heiberg har lavet en ny lækker serie af grillmarinader og krydderier, som er perfekte til sommerens lune aftener. 

Kom godt i gang med grillsæsonen sammen med Heiberg. 
 
 

Se hele sortimentet her!