Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

4/7 2014 - Nyhedsbrev juli 2014

Nyhedsbrev juli 2014

Juli måneds nyhedsbrev byder på...

  • Har I hørt om Meyers nye hindbæreddike?

  • Chokoladetærte med sommerbær

  • Månedens kaffe: Gicherori

Har I hørt om Meyers nye hindbæreddike?

Claus Meyer har lavet en hindbæreddike, som emmer langt væk af sommer og sol.
Hindbæreddiken er smuk, farverig, velsmagende og et delikat hit i både det salte og søde køkken. Den har en naturlig sødme og den fineste duft af sommerens solmodne hindbær.

Hindbæreddiken går glimrende til stegt fisk eller lyst kød så som grillet kalv. Den giver også et frækt tvist til sommerens salater, hvis man bruger den i olie-eddike-dressingen.
 
Man kan også putte eddiken i desserter med nødder, bær eller frugt. Prøv eksempelvis at tilsætte lidt hindbæreddike til frugtsalaten.

Hindbæreddiken kan sågar anvendes i drinks, med eller uden alkohol.
 

Læs mere om alle Meyers eddiker her!

Chokoladetærte med sommerbær

Chokoladetærter kan spises året rundt, og denne tærte, rig på Guanaja 70% fra Valrhona, er en sand fryd for ganen. Super simpel at lave og ligner en million, når den pyntes med sommerbær.

Den vil meget garanti vække begejstring blandt venner og familie!

Klik her og få opskriften!

Månedens kaffe

Juli måneds kaffe er den sødmefulde Gicherori fra Kenya.
 
Ved foden af Mount Kenya i Embu-regionen, tæt på junglen og dens vilde dyr, finder vi Kibugu-kooperativet, der består af fem vådmøller, heriblandt Gicherori. Møllen deles af ca. 850 familier, der dyrker arabica-typerne SL28, SL34 samt Ruiru 11.
Under Estate Coffees DirectTrade ® besøg tidligere på året og ved flere smagninger på risteriet, er vi blevet bekræftet i, hvor smagfuld og delikat kaffen fra årets høst er. For at understøtte kaffens potentiale har vi lysristet bønnerne, hvilket resulterer i en kop med udtalt sødme, grape-syrlighed og fylde samt noter af både fersken, nektarin og blommer.

Lær alle Single Estate kafferne at kende her!