Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

4/8 2014 - Nyhedsbrev august 2014

Nyhedsbrev august 2014

Juli måneds nyhedsbrev byder på...

 
  • T TOWN - the new organic tea in town
  • Mød os på Formland UP/Graded
  • Månedens kaffe: Rio Verde
  • Månedens opskrift: AMMA chokolademousse

T TOWN - the new organic tea in town

T Town er økologisk te uden tilsætningsstoffer.

T TOWN er en ny serie af økologiske teer. Serien byder på 18 unikke teer, fordelt på fem familier: hvid, grøn, Oolong, sort og urter. Rygraden i sortimentet er en række rene teer: sorte, hvide, grønne og den halvfermenterede Oolong.

Samtlige T Town varianter er baseret på naturlige ingredienser og råvarer af økologisk kvalitet, hvilket lyser op på et marked, hvor langt de fleste teer, selv Earl Grey varianterne, indeholder syntetiske eller såkaldt naturidentiske aromaer, og hvor økologi fylder meget lidt.
 
Bag T Town står Mikael Grønlykke og Claus Meyer...
...i tæt samarbejde med The Standards chefsommelier og manden bag ”Sparkling Tea”, Jacob Kocemba. Søren Sylvest, ankermand i Estate Coffee, og arkitekten bag indkøbet af grøn kaffe til risteriet direkte på de kaffeproducerende farme, er ansvarlig for sourcing af råvarer.
 
Teen lanceres i midten af august. Glæd jer!

Læs mere om T TOWN og se hele sortimentet her!

Mød os på Formland UP/Graded


Igen i år er vi at finde på Formland UP/Graded messen i Messecenter Herning fra den 14.-17. august.
 
 
Vi glæder os til at byde jer velkommen inden for på vores stand F5150, hvor vi har et stort udvalg af vores lækre produkter med. 

Læs mere om Formland UP/Graded lige her!

Månedens kaffe: Rio Verde

August måneds kaffe er den fløjlsbløde og milde Rio Verde fra Sul de Minas i Brasilien. 

Rio Verde er Estate Coffees egen højtbeliggende mark med 30 år gamle Arabica Yellow Bourbon træer, kendt for deres sødmefulde kaffebønner. En klassisk kaffefarm hvor man dyrker kaffe på halvdelen af arealet, og resten anvendes til skov- og kvægdrift. Rio Verdes kaffetræer blev præmieret med udmærkelsen ‘Cup of Excellence’ i 1999. Vi har valgt at mellem/mørkriste den vaskede Bourbon kaffe, så den får et fløjlsblødt og storladent udtryk i munden.

Rio Verde har en delikat fylde, og dens uhyre fine aromaer henleder tankerne på ahornsirup, pecannødder og mørk chokolade.

Lær alle Estate Coffee kafferne at kende her!

Månedens opskrift: AMMA chokolademousse

 
Søde hindbær... eller en anden form for sensommer sødme kan med fordel drysses på toppen af denne lækre og chokoladerige mousse som et friskt kompliment.

Chokolademoussen er let af tilberede og er uden ekstra tilsat sukker. I moussen er kun det rørsukker, der findes i AMMA chokoladen.  

Prøv moussen... den er vanedannende! 
 
 
 

Få opskriften samt andre opskrifter med AMMA Chocolate lige her!