Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

5/9 2014 - Nyhedsbrev september 2014

Nyhedsbrev september 2014

NUTE nyheder

Vi er glade for at kunne præsentere to NUTE nyheder: 
Black Morning Tea - en ren sort morgente og Nordic Night - en blid aftente.

Nordic Night:
Hvid kinesisk te med kornblomster tilsat aromatisk citronmyrte for et forfriskende udtryk, der passer til de lyse nordiske nætter. Nordic Night er en "calming" te, som kan drikkes hele dagen, men især er god om aftenen, da den er mild og blød i smagen og desuden indeholder meget lidt koffein. Teen leder tankerne hen på de lyse nætter i Norden, duften af sommermarker og mælkehvide kornblomster. Den er mild og afbalanceret med friskhed og aroma fra citronmyrten.
 
Black Morning Tea:
Fra Sri Lankas bjerge kommer denne rene sorte Ceylon te. Black Morning Tea er en fyldig og tilgængelig te, som er ren og rund i smagen. NUTEs bud på en klassisk morgente.
Drik teen til alle årets morgenstunder og få en dejlig start på dagen.

Læs mere om NUTE og se hele sortimentet her!

Månedens kaffe

September måneds kaffer er de to enkeltmarkskaffer fra LAS GRAVILIAS
#Estela og #Roberto

De to Las Gravilias kaffer fra Tarrazu, Costa Rica kommer fra to enkeltmarker på farmen, Estela og Roberto, som ligger side om side. På begge marker dyrkes Arabica kaffe af typen Caturra, men smagen af de to kaffer, Estela og Roberto, kommer forskelligt til udtryk i koppen. Det er et eksempel på kaffens utrolige diversitet samt betydningen af markens konkrete beliggenhed og endelig også graden af ristning.
 
 

Læs mere om Las Gravilias kafferne her!

Chokoladerige brownies

Disse super simple brownies er vidunderligt chokoladerige og emmer langt væk af hygge. De byder på både mørk og hvid Valrhona chokolade og ledsages gerne af en kop dejlig kaffe. Bag dem helst dagen før servering, så de "sætter sig rigtigt" og får den helt perfekte browniekonsistens. Hvis der skulle blive et par stykker til overs så prøv at hakke dem i mindre bider og drysse dem over et par kugler vaniljeis sammen med hindbær og blåbær for en lækker isdessert. 

Find opskriften på brownies lige her!