Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

8/10 2014 - Nyhedsbrev oktober 2014

Nyhedsbrev oktober 2014

Oktober måneds nyhedsbrev byder på...

  • Efterårets te: Temptation fra T Town

  • HELT honning

  • Månedens opskrift: Chokoladekiks med Caramélia

  • Månedens kaffe: Sweet Espresso 

Efterårets te: Temptation fra T Town

Temptation fra vores nye økologiske temærke T Town er en skøn efterårste.

Temptation byder på en rund, hyggelig og ret utraditionel blanding af kinesisk Oolong te, kakaoskaller, bygmalt, lakridsrod og blå kornblomst. Den har herlige noter af mælkechokolade og sødme fra lakridsrod. 
 
Ved at anvende skallen fra ristede kakaobønner opnås en helt unik og tydelig chokoladenote, som vi ikke tidligere har mødt i chokoladeinspirerede teer.

Temptation egner sig perfekt til efterårets mørke eftermiddage og aftener. 

Om Oolong te:
Oolong te befinder sig i grænselandet mellem grøn og sort te.
Efterhøstbehandlingen udmærker sig ved en delvis oxidering, inden teen tørres på pander. Graden af oxidering kan variere fra 12-20% i de kinesiske Oolong teer og helt op til 60-70% i de taiwanesiske Oolong udgaver. Det skaber et interessant spænd mellem det lyse, lette og kraftfulde, og teerne er både højaromatiske og sødmefulde.

Læs mere om T Town og se sortimentet her!

HELT honning

HELT honning er rendyrket håndværk tilført kærlighed til bierne og den danske natur.
 
Den unge englænder Anthony Lee startede i 2012 sin egen honningvirksomhed HELT i Midtjylland med honningkrukker i farverigt design og et nyskabende udvalg af smagsvarianter.
Anthony bruger lang tid på at finde de helt rette ingredienser til sin smagsfulde honning. Det eneste krav er, at ingredienserne skal være rene og naturlige af højeste kvalitet.

Den ædle honning behandles i små mængder – den traditionelle og hyggelige måde at arbejde med honning på. HELT anvender udelukkende dansk honning fra Anthonys egne og hans venners bistader, så produktionen er baseret på små, bæredygtige biavl.
 
I serien af HELT honning finder du ud over en almindelig honning: honning med ingefær, lakrids, hindbær, kanel, kakao, chili, havtorn, tranebær og mint. 

Designeren bag HELT honnings farverige krukker, Anders Arhøj, vandt i 2013 to priser for det flotte design, deriblandt Mad+Medier-prisen 2013 for Mademballage.

Se alle HELT honningerne her!

Månedens opskrift

Chokoladekiks med Caramélia

Lav dine helt egne chokoladekiks! Knasende sprøde kiks lagt sammen med en fløjlsblød chokoladeganache lavet på den karamelsøde Caramélia 36% mælkechokolade fra Valrhona. De vil med garanti begejstre både store og små!!
 
 

Find opskriften på chokoladekiks lige her!

Månedens kaffe

Oktober måneds kaffe er den søde og kraftfulde SWEET ESPRESSO.

Sweet espresso er en sødmefuld espresso med lav syrlighed, markant fylde og elegant bitter kaffenote.
Espressoen er lavet på Yellow Bourbon kaffebønner fra Rio Verde Estate i Sul de Minas, Brasilien. Bønnerne og deres fermenteringsproces giver stor sødme og en cremet fyldig kaffe. I Sweet Espresso er der også tilsat kraftfulde kaffebønner fra Daterra farmen i Brasiliens Cerrado region samt elegant højlandskaffebønner fra små familiebrug i det centrale Tarrazu, Costa Rica.

Espressoen profilristes i Valby i vores Loring rister. Sweet Espresso giver også en dejlig cremet cappuccino og caffe latte.

Læs mere om alle vores Estate Coffee kaffer her!