Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

4/11 2014 - Nyhedsbrev november 2014

Nyhedsbrev november 2014

Årets chokoladejulekalender fra Valrhona

Få 24 chokoladelækre smagoplevelser og nyd hver eneste dag i december frem til juleaften!
 
Forkæl dine nærmeste og dig selv med den klassiske og meget populære julekalender fra Valrhona, som byder på 23 lækre små chokolade carréer samt en stor overraskelse den 24. december. 
 
Den er et must have i alle chokoladeglade julehjem!
 
 

Se hele Valrhonas sortiment her!

Følg T TOWN på Instagram

Vores økologiske temærke T TOWN har fået sin egen profil på Instagram, @ttowncph, og hvis du har lyst til at blive bedre bekendt med T TOWNs lækre sortiment af 18 unikke teer, så følg gerne med på det sociale netværk.
 
Har du smagt T Town? 

Find T TOWNs Instagram profil her!

Månedens kaffe


November måneds kaffe er den fyldige og balancerede Finca Filadelfia fra Guatemala. 

I Guatemalas centrale højland omkring den tidligere hovedstad, Antigua, ligger kaffefarmen Finca Filadelfia. Farmen oprindelse kan dateres tilbage til 1874 og drives i dag af efterkommeren Robert Dalton.
Kaffen er fra en enkeltmark, kaldet La Cupula. Her står kaffetræer af typen Bourbon plantet med rødder solidt i den rige vulkanske jord 1.650 m.o.h.
Kombinationen af sollys, temperaturforhold, nedbør og den rette efterhøstbehandling gør kaffen til en udtryksfuld og perfekt ambassadør for klassisk Guatemala-kaffe: den er fyldig, ren og balanceret med en distinkt syrlighed.

Lær alle vores Estate Coffee kaffer at kende ved at klikke her!

Månedens opskrift

Hyggelige juleboller


Selvom kalenderen blot skriver november, kan man snildt tage hul på julerierne med disse hyggelige og aromatiske juleboller. De er krydret med vaniljeprikker, kanel, kardemomme og har fået en snert af dejlig rom. Fyldet består af mandler, rosiner og ikke mindst store chokoladestykker. Servér bollerne nybagte med iskoldt smør og nyd nyd nyd! 

Find opskriften på de hyggelige juleboller her!