Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

1/12 2014 - Nyhedsbrev december 2014

Nyhedsbrev december 2014

Varm dig på Merry Christmas fra T Town hele december måned

Vi har taget hul på årets sidste måned, som står på julerier til den helt store guldmedalje. Den økologiske Merry Christmas julete fra T Town er den ideelle juledrik at varme sig på hele december måned. Den består af sort Assam te, kardemomme, stjerneanis, mandel, nellike, kanel, appelsinskal og vanilje. Med andre ord: en dejlig, krydret te, som emmer langt væk af hygge. 

Læs om T Town og se hele sortimentet her!

Månedens kaffe

December måneds kaffe er den komplekse og fyldige Kianjokoma fra Ngurueri i Kenya. 

Kianjokoma kaffen består af Kenya AA+, som er bønner produceret af små familiebrug i det højtbeliggende Kianjokoma område omkring landsbyen Ngurueri i 1.700-1.900 moh på Mount Kenya. Et entusiastisk team af 680 familier dyrker i gennemsnit 300 træer i Murue kooperativet, der har fire vådmøller, hvor dagens friskhøstede kaffe først vådfermenteres og derefter tørres. Kaffen er mellem/mørkristet i profil, som forløser dens komplekse og vinøse smag. Kaffen byder på intens Kenya aroma med en utrolig fylde og en markant syrlighed, der balanceres fint af den tunge sødme. 

Se hele sortimentet af Estate Coffee kaffer her!

Brug de nye chokoladeperler fra Valrhona til årets julekonfekt

Konfektproduktionen er noget af det hyggeligste ved julemåneden, og vores bud på den sikre konfektvinder er disse lækre julehjerter med marcipan og syltet ingefær, som er dyppet i dejlig chokolade og pyntet med de fineste chokoladeperler fra Valrhona. 
De er ganske simple at lave, så store som små kan være med til den søde produktion af disse lækkerier. Find opskriften på julehjerterne her!