Nyhedsbrev

Hvis du har lyst til at modtage vores nyhedsbrev med inspiration, produktnyheder og spændende arrangementer, kan du udfylde nedenstående formular og sende den til os.
Tilmeld

16/2 2015 - PÅSKEKLAR?

Inspiration til en dejlig påske...!

Kom til Valrhona chokoladekursus med Påsketema hos Nikolaos Strangas

Dessertkokken Nikolaos Strangas inviterer sammen med Valrhona til en aften i chokoladens tegn.
 
Glæd dig til 4,5 time i selskab med Strangas, hvor du blandt andet skal lave dine egne påskeæg.

På chokoladekurset vil Strangas step-by-step guide dig igennem de lækreste påskekreationer med chokolade. Kun fantasien sætter grænserne i forhold din kreativitet, når du laver dine egne påskeæg med marcipan, nougat, chokolade og ...
 
Sammen med Strangas skal du blandt andet også fremtrylle en påskegul og syrligt sød citrontærte med hvid chokolade. Du får naturligvis påskeæg med dig, så du kan forkæle dem derhjemme med dine chokoladelækkerier.
 
KUN 11 pladser - så først til mølle...!
 
HVOR: Strangas Dessert Boutique, Åboulevard 7, 1635 København V.
HVORNÅR: Torsdag den 12. marts 2015 kl.16.30 - 21.00
PRIS: 1250,00 pr person

Klik her for tilmelding.

Verdens første Påskekalender

Årets påskeæg fra Chokolade Compagniet
Et æg til dig & et æg til mig…

Chokolade Compagniet lancerer en sjov påskenyhed. En chokoladelækker påskekalender – til børn og voksne - med 10 delikate chokoladepåskeæg fra Valrhona.

I år skal påskeægget være noget helt særligt. Med inspiration fra de populære julekalendere, lancerer Chokolade Compagniet en delikat påskekalender, med velsmagende Valrhona chokoladeæg.

Bag hver låge gemmer sig to påskeæg – et til dig og et til mig. Æggene er af den fineste kvalitetschokolade fra Valrhona. Påskekalenderens ti æg er fordelt på fire varianter – tre mørke og et af mælkechokolade. Ens for dem alle, er at de har en karakteristisk og enestående aromatisk smageprofil, baseret på de velkendte Grand Cru chokolader fra Valrhona:

 Grand Cru Guanaja 70%
 Grand Cru Taïnori 64%
 Grand Cru Manjari 64%
 Grand Cru Tanariva 33%

Påskekalenderen kommer i to varianter - en gul og en sort… så nu er det bare med at komme i gang med papir og saks. Send gækkebreve til familie og venner… men husk, det skal være ekstra svært at gætte hvem det er fra i år.