Grand Cru plader

Valrhonas chokoladeplader fås i 85 g, 70 g og 20 g, som både kan passe til selvforkælelse, gavegivning eller bare en lille eksklusiv godbid til dig og mig.
Se det fine sortiment nedenfor.
 
 
                                                                                
Grand Cru plader 70 g plader
Abinao 85%
Ekstra mørk chokolade på kakaobønner fra Afrika. Koncentreret og elegant balance af mange sensoriske dimensioner, domineret af intens bitterhed og kraftig tannin, som kendetegner den høje kakaoprocent og unikke blanding af afrikanske bønner.
 
70 g
 
Araguani 72%
I Venezuela har Valrhona udvalgt og kombineret forskellige kakaobønner med unikke og kraftfulde smage, som er dyrket i områder mellem den caribiske kyst og Andesbjergene. Araguani har en dyb og kompleks chokoladesmag med noter af lakrids, rosin og kastanje.
 
70 g
Guanaja 70%
Guanaja giver en unik og original blanding af Criollo, Trinitario og Forasteros. Den høje kakaoprocent giver en fin velafbalanceret og usædvanlig lang eftersmag fuld af varme noter.
 
70 g
Andoa Noir 70%
Mørk chokolade med noter af friskhed samt en bittersød aroma.
 
70 g
Caraïbe 66%
Rund mørk chokolade på Trinitario kakaobønner fra Caraibien. Ren Trinitario kakaobønne giver en mild og fyldig mørk chokolade med noter af tørret frugt og vanille.
 
70 g
Alpaco 66%
Lavet på ’Nacional’, lokal bønne fra Equador, som kombinerer sofistikeret styrke med delikate florale noter som jasmin og orangeblomst. Afdæmpet, men stadig kraftfuld.
 
70 g
Taïnori 64%
Fra de gamle plantager i den Dominikanske Republik kommer denne Trinitario chokolade med noter af gule frugter og ristede hasselnødder og en forlænget eftersmag med undertoner af kanfer.
 
70 g
Manjari 64%
Mørk chokolade fortrinsvis på Criollo kakaobønner fra Madagascar. Terroir på Madagascar giver en frugtig, syrlig, mørk chokolade med subtile noter af røde bær.
 
70 g
Bahibe 46%
En delikat chokolade rig på kakaostyrke samt mælkeagtig blødhed.
 
70 g
Jivara 40%
Denne Grand Cru har en udtalt chokoladesmag med cremede smagsaromaer af vanille og malt, som udspringer fra Forastero dyrket på Equador.
 
70 g
Andoa Lait 39%
En blød og blid mælkechokolade med en mild bitterhed samt diskrete noter af mælk og råchokolade.
 
70 g
Tanariva 33%
Den lokale dyrkning af Criollo og Trinitario på Madagaskar afslører en fin balance af frugtige nuancer med milde noter af mælk og karamel.
 
70 g
Dulcey 32%
En helt ny blond chokolade med cremet tekstur og intense noter af kiks samt en fin snert af salt i eftersmagen.
 
70 g
Opalys 33 %
En ren, lys og mælket hvid chokolade med en fløjlsblød tekstur. Den er ikke for sød og har et fint strejf af vanilje .
 
70 g