Sortiment

I AMMAs chokoladeplader er den ægte og rene smag af kvalitetschokolade i centrum. De består udelukkende af økologiske kakaobønner og økologiske rørsukker. De Single Terroir chokolader hvilket vil sige, at kakaotræerne gror på AMMAs område, og chokoladernes smag er mærket af den terroir og klima, regnskoven byder på.
Sortiment AMMA
AMMA 100%
AMMA 100& - økologisk mørk chokolade. Sukkerfri.
20g
AMMA 75%
AMMA 75% - økologisk mørk chokolade.
20g
AMMA 60%
AMMA 60% - økologisk mørk chokolade.
20g
Nibirus 75%
Kakaonibs og chokolade stammer fra samme kilde: kakaofrugten. To forskellige kakaoprodukter forenet i en plade. Kakaonibs tilfører en aromatisk og eksotisk knasende sprødhed til den intense chokoladeplade.
 
80g.
Qah'wa 60%
Kaffe og kakao. En klassisk kombination kan opleves i denne smagfulde chokolade.
 
80g.
Gula Merab 70%
Chokolade med aromatisk palmesukker. Palmesukker udvindes fra kokospalmernes blomstersaft. Palmesukkerets glykemiske indeks (GI) er lavt, og denne chokolade er derfor også velegnet i det sunde køkken.
 
80g.
Flor de Mar 75%
Delikate uforarbejdede krystaller i irregulære former. Den perfekte balance af chokoladeintensitet og salt.
 
80g
100% Cocoa
En fyldig og rig chokolade med stor frugt, rent plantageaftryk og
eksotisk råhed. Et hint af rålakrids i eftersmagen.
 
80 g
85% Dark Chocolate
AMMA 85% - denne bitre, intenst fyldige og overraskende frugtige chokolade er er en storm af en chokoladeoplevelse. Med denne chokolade bringes dine smagssanser på nye og ukendte territorier! Dybe chokoladesmage, moden frugt og med en smule flere tanniner end i 75% chokoladen.
 
80 g
75% Dark Chocolate
AMMA 75% - den klassiske bittersøde chokolade, som AMMA producerer med stolthed. Den er indbegrebet af mørk chokolade og har ærlige og solide smagsnoter af rå kakao og en balanceret bitterhed med et strejf af frugt.
 
80 g
60% Dark Chocolate
AMMAs 60% chokolade er vidunderligt afbalanceret og engagerer alle dine smagssanser. Chokoladens smag spænder vidt og har en tilfredsstillende chokoladedybde. Med milde, eksotisk frugtagtige smagsnoter og lav syrlighed byder denne chokolade på en behagelig og lige til chokoladeoplevelse.
 
80 g
Økologisk kakaopulver
Fås i poser à 200 g og 700 g
Økologisk chokoladepulver
(50% kakaopulver + rørsukker)
 
Fås i poser à 200 g og 700 g.
Økologiske kakaonibs
Fås i poser à 75 g, 250 g og 1 kg